II-a Міжнародна конференція “Передові методики лікування патології кульшового, колінного та плечового суглобів”

Друга Міжнародна конференція “Передові методики лікування патології кульшового, колінного та плечового суглобів” відбудеться 15-16 жовтня 2021 року в Харкові, Україна.

Ця дводенна подія включає симпозіуми та сесії, присвячені інноваційним підходам у лікуванні патології великих суглобів – від реконструктивної хірургії до ревізійного ендопротезування, обговоренню складних випадків, пов’язаних з ускладненнями ендопротезування, діагностикою та лікуванням перипротезної інфекції, за участі видатних українських та закордонних експертів. Особливістю цьогорічної конференції буде включення до програми лікування патологій плечового суглоба, проведення практичних майстер-класів з можливістю особистого спілкування з викладачами світового рівня із низки питань ендопротезування великих суглобів.

Конференцію організовано Інститутом патології хребта та суглобів ім. проф. М.І.Ситенка НАМН України, Українською асоціацією ортопедів-травматологів у співпраці з Європейським товариством кульшового суглоба (EHS) та при підтримці Європейської федерації ортопедичних товариств (EFORT).

ПРОГРАМА

РЕЄСТРАЦІЯ

CАЙТ КОНФЕРЕНЦІЇ

Scroll to Top